keskiviikko 31. maaliskuuta 2010

Painonhallinnan onnistuminen

Suurimmalle osalle laihduttajista painonpudotus ei ole suurin ongelma, vaan jojoilu tai ongelmakohdat kehossa, joihin painonpudotus ei tunnu vaikuttavan. Huhtikuun Evita-lehti esittelee lukuisia menetelmiä laihduttamisen tehostamiseksi ongelmakohdista: Hypoxi, Eximia, LPG-lipomassage, SmartLipo & rasvaimu, Siluetti Body Shape ja lyhyesti myös menetelmiä painonhallinnan epäonnistumisen syiden selvittämiseen: hypnoosi, kuppaus, NLP, shiatsu, ratkaisukeskeinen psykoterapia, kehopsykoterapia, aarrekartta, lymfaterapia, colonic-hoito, Rosen-menetelmä ja akupunktio.
Lisäisin näihin logoterapian, joka on lähellä ratkaisukeskeisen psykoterapian menetelmää, mutta kuitenkin ratkaisevasti erilainen. Logoterapiassa ei keskitytä ratkaisun löytämiseen vaan uudenlaisen tarkoituksen löytämiseen, tässä tapauksessa tarkoituksen löytämiseen, ei laihduttamiseen, vaan pysyvään elämäntapojen muutokseen, jonka jälkeen uudenlaisella toiminnalla on mahdollisuus onnistua.
Minulle jatkuvasti kehittyvä visuaalinen ruokapäiväkirja osa uudenlaista toimintaa, jonka tarkoituksena ei ole ainoastaan painonhallinta ja oma hyvinvointini vaan pitemmällä tähtäimellä mahdollisuus auttaa myös muita heidän oman hyvän elämänsä löytämisessä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti