tiistai 2. syyskuuta 2014

KANAWOK


KANAWOK

Olisikohan aika alkaa pitää uudelleen visuafooddiary blogia? Tällä kertaa en aio kuvata kaikkia syömiäni ruokia ja juomia, kuten tein pari vuotta sitten puolen vuoden ajan. Nyt aloitan blogin uudelleen niin, että kuvaan siihen ruokia, jotka osaan laittaa ulkomuistista. Tavoitteena on vähitellen siirtyä tekemään ja kuvaamaan myös uusia ruokalajeja, joiden valmistamiseen tarvitsen reseptin - tai teen itse uuden reseptin, mikä tosin jäänee haaveeksi. 
    Samalla kiinnitän huomiota ruokien terveellisyyteen ja ateriakokoon. Tämä ateria näyttää aika isolta, mutta suurin osa on kasviksia, joten iso annos ei haitanne. Gefiluspiimälasilliseen lisäsin teelusikallisen Visibliniä vanhan vatsavaivan vuoksi. 
     

Kysymys: Mitä luulet, onko tämän aterian syöjällä korkea vai matala syömisen motiivi? (www.rmp-nordic.com)

    


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti